مجازات مزاحمت تلفنی
اگر متهم از طریق ارسال پیامک و مزاحمت تلفنی مبادرت به توهین و فحاشی نماید، مورد از موارد تعدد مادی مختلف است که مستوجب جمع مجازات میگردد.
راى بدوى
حسب کیفرخواست دادسرای عمومی ناحیه چهار تهران آقای م.ب. فرزند م. متهم است به ایجاد مزاحمت تلفنی و توهین و تهدید نسبت به آقای ح.ن. از طریق تماس با شماره تلفن همراه … برای شاکی خصوصی، دادگاه با عنایت به شکایت شاکی خصوصی، جوابیه استعلام از شرکت ارتباطات سیار ایران راجع به مالکیت امتیاز سیم کارت موصوف و اظهار مالک سیم کارت مبنی بر در اختیار قرار دادن آن به متهم و دفاعیات بلاوجه متهم، وقوع بزه های ایجاد مزاحمت تلفنی و توهین را محرز و مسلم میداند، لذا مستنداً به مواد ۶۴۱ و ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی از جهت ایجاد مزاحمت تلفنی به تحمل نود و یک روز حبس تعزیری و از جهت توهین با عنایت به الفاظ و عبارات مستهجن به کار رفته در متن پیامک های ارسالی برای شاکی خصوصی، به تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم می نماید. رأی صادر شده حضوری محسوب و ظرف مهلت بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران می باشد.
رئیس شعبه ۱۰۸۱ دادگاه عمومی جزائی تهران
رای دادگاه تجدید نظر
درخصوص تجدیدنظرخواهی آقای م.ب. فرزند م. از دادنامه شماره۳۴۰ مورخ۳۱/۳/۱۳۹۱ صادره از شعبه۱۰۸۱ دادگاه عمومی تهران از جهت محکومیت به تحمل ۹۱ روز حبس به اتهام مزاحمت تلفنی و ۷۴ ضربه شلاق به اتهام توهین به طریق ارسال پیامک تلفنی به آقای ح.ن. باتوجه به جامع پرونده و وقوع مزاحمت به طریق مراوده مکرر و گویش های نا مربوطه و اهانت به طریق مذکور، وارد به نظر نمی رسد. لذا با رد آن مستنداً به شق الف از ماده ۲۵۷ از قانون دادرسی کیفری دادنامه تجدیدنظرخواسته را ابرام می نماید. رأی صادره قطعی است.
رئیس شعبه ۱۹ دادگاه تجدیدنظراستان تهران /پژوهشگاه قوه قضاييه